Τίποτα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι στις ΗΠΑ για να ανταγωνιστεί το iPhone

Τίποτα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι στις ΗΠΑ για να ανταγωνιστεί το iPhone

Posted on

Θυμάστε το Nothing Phone (1) που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο; Ναι, δεκάδες άνθρωποι λάτρεψαν αυτό το ιδιόμορφο πράγμα. Το θέμα ήταν ότι η Nothing δεν κυκλοφόρησε αυτό το τηλέφωνο στην αγορά των ΗΠΑ, για… λόγους:

“Ο λόγος για τον οποίο δεν κυκλοφορήσαμε στις ΗΠΑ είναι επειδή χρειάζεστε πολλή πρόσθετη τεχνική υποστήριξη, για να υποστηρίξετε όλους τους παρόχους και τις μοναδικές προσαρμογές τους που πρέπει να κάνουν πάνω από το Android.” [and] «Αισθανθήκαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πριν».

Καρλ Πέι, Τίποτα

Όλα αυτά αλλάζουν με το Nothing Phone (2) μετά την κυκλοφορία του στο μέλλον.

Σε μια συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε από το CNBC, ο Carl Pei ισχυρίστηκε ότι ήταν σε συζητήσεις με αμερικανικούς παρόχους για να φέρουν ένα νέο Nothing Phone στις αμερικανικές αγορές.

«…είμαστε σε συζητήσεις με ορισμένους αερομεταφορείς στις ΗΠΑ για να λανσάρουμε πιθανώς ένα μελλοντικό προϊόν εκεί», (ΗΠΑ)

Καρλ Πέι, Τίποτα

Προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους που έχουν καταβάλει κάθε προσπάθεια να εισάγουν το Nothing Phone (1) στις Ηνωμένες Πολιτείες απλώς και μόνο επειδή το ήθελαν αρκετά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέρνοντας ένα νέο τηλέφωνο στην αγορά των ΗΠΑ, το Nothing (ως επωνυμία) σίγουρα θα κέρδιζε δεκάδες νέους πελάτες.

«Είναι σίγουρα μια αγορά όπου υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας. Και αν κυκλοφορήσουμε τα smartphone μας εκεί, είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχουμε σημαντική ανάπτυξη.»

Καρλ Πέι, Τίποτα

Στη συνέντευξη, ο Carl έριξε ακόμη και το όνομα της Apple, λέγοντας ότι ο ανταγωνισμός μαζί τους θα είναι μια πρόκληση.

«Υπάρχει μια πρόκληση με το Android όπου το iOS γίνεται όλο και πιο κυρίαρχο. Έχουν πολύ ισχυρό lock-in με το iMessage, με το AirDrop, ειδικά μεταξύ της Gen Z. Αυτό είναι μια αυξανόμενη ανησυχία για μένα», προσθέτοντας, «Μπορεί να υπάρξει μια στιγμή που η Apple είναι σαν το 80% της συνολικής αγοράς και αυτό απλά δεν αφήστε αρκετό χώρο στους κατασκευαστές που βασίζονται σε Android να συνεχίσουν να παίζουν.»

Καρλ Πέι, Τίποτα

Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά μια ευκαιρία όταν πρόκειται να βάλει ένα βαθούλωμα στο μερίδιο αγοράς της Apple; Όχι πραγματικά, αλλά στο τέλος της ημέρας, ο ανταγωνισμός είναι καλός για όλους και περισσότερες επιλογές = νίκη για τους καταναλωτές.

Καλή τύχη, τίποτα. Ελπίζω κάτι έργα.