Παίρνουμε ένα ολοκαίνουργιο MacBook Air 15,5 ιντσών το 2023

Παίρνουμε ένα ολοκαίνουργιο MacBook Air 15,5 ιντσών το 2023

Posted on

Χάρη στον α tweet tweeted από τον διάσημο αναλυτή του κλάδου Ross Young, που κοινοποιήθηκε μόνο στους σούπερ-ακολούθους του, μάθαμε ότι η Apple σχεδιάζει την κυκλοφορία ενός τσόνκερ 15,5 ιντσών ενός MacBook Air για το 2023. Ας μιλήσουμε για αυτό!

Ο Young λέει ότι η Apple έχει ήδη προγραμματίσει να ξεκινήσει την παραγωγή σε πάνελ οθόνης που προορίζονται για MacBook Air 15,5 ιντσών το πρώτο τρίμηνο του 2023 – και ότι η ανακοίνωση και η κυκλοφορία προγραμματίζονται για την άνοιξη του 2023.

Αυτό θα ήταν εύκολα το μεγαλύτερο MacBook Air μέχρι σήμερα, τοποθετημένο ακριβώς ανάμεσα στο MacBook Pro 14 και 16 ιντσών. Ο Ross πιστεύει ότι θα πρέπει να περιμένουμε ότι αυτό το νέο MacBook Air θα έχει την ίδια σχεδιαστική γλώσσα με την πρόσφατη κυκλοφορία M2 MacBook Air 13 ιντσών πριν από λίγους μήνες.

Δυστυχώς, ο Young δεν πιστεύει ότι αυτός ο νέος γιγάντιος MacBook Air θα διαθέτει την αγαπημένη οθόνη mini-LED ή ProMotion της Apple – διατηρώντας αυτή την τεχνολογία στα μοντέλα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών.

Είναι δύσκολο να απεικονίσεις ένα MacBook Air αυτού του μεγέθους, κατά τη γνώμη μου. Αν κοιτάξετε το μέγεθος του τρέχοντος MacBook Pro 16 ιντσών… αυτό είναι ένα μεγάλο μηχάνημα και αυτό το μέγεθος, ακόμα κι αν ήταν πιο λεπτό, δεν μου φωνάζει ακριβώς «Αέρας». Ξέρεις?

MacBook Pro 16 ιντσών – Εικόνα από το Shutterstock

Φυσικά, θα ήταν ένα νέο MacBook Air 15,5 ιντσών ελαφρώς μικρότερο, αλλά ακόμα. Με το πόσο ενθουσιασμένοι φαίνεται να είναι οι άνθρωποι για αυτόν τον νέο μεγαλύτερο παράγοντα μορφής, μοιάζω με τη μειοψηφία, αλλά δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί MacBook μεγαλύτερος από το τρέχον M2 MacBook Air 13 ιντσών.

Μάλλον μου αρέσουν τα μικρά πράγματα…. αυτό ήταν που είπε.