Ένα νέο iPad Mini είναι στον ορίζοντα, ανά αναφορά

Ένα νέο iPad Mini είναι στον ορίζοντα, ανά αναφορά

Posted on

Ω μαμά! Χάρη στον μόνιμο υπερ-αναλυτή μας, Ming-Chi Kuo, μάθαμε ότι η Apple αυτή τη στιγμή εργάζεται σε μια νέα έκδοση του αγαπημένου (ή μισητού) iPad mini. Ας το συζητήσουμε!

Από Το Twitter του Ming-Chi Kuoέχουμε μια σειρά από tweets σχετικά με αυτό το νέο «mini boy»:

Πρώτον, μπορούμε να δούμε ότι ο Kuo πιστεύει ότι το iPad mini δεν προορίζεται να αντικατασταθεί από ένα πτυσσόμενο iPad το 2025, κάτι που είναι εξαιρετικά νέα για τους mini απολογητές. Δεύτερον, ο Kuo επιβεβαιώνει ότι η Apple βρίσκεται βαθιά στη μέση της παραγωγής iPad mini – με τη μαζική αποστολή να προγραμματίζεται για τα τέλη του 2023 έως τις αρχές του 2024. Λογικό!

Πρόσφατα είχαμε ένα φεστιβάλ ανακοινώσεων για iPad στις 18 Οκτωβρίου, οπότε έχει νόημα να δώσουμε άλλον έναν χρόνο πριν από περισσότερες ανακοινώσεις προϊόντων iPad. Η Apple ξέρει να μην γεμίζει την αγορά με πάρα πολλά iPad.

Ανακοίνωση iPad 10ης γενιάς – Εικόνα από την Apple

Εκτός από τη γνώση της παραγωγής του επόμενου iPad mini, ο Kuo δεν παρείχε καμία τεχνική πληροφορία εκτός από ένα ενημερωμένο τσιπ – κάτι που θα μπορούσε να συναχθεί. Το iPad mini δεν ήταν ποτέ το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος συσκευή, επομένως δεν θα πρέπει να περιμένουμε τίποτα τρελό, ωστόσο ένα ενημερωμένο τσιπ θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Αυτά πρέπει να είναι τα καλύτερα νέα στη Γη για τον μόνιμο σούπερ θαυμαστή του iPad mini, Jon Prosser. Πηγαίνετε στο discord.gg/fpt για να τον συγχαρείτε για την ανακοίνωση του επερχόμενου παιδιού του στο iPad!