Υπάρχει ένα νέο σφάλμα iPhone 14, λόγω του ότι υπάρχει

Υπάρχει ένα νέο σφάλμα iPhone 14, λόγω του ότι υπάρχει

Posted on

Ουάου! Έχουν περάσει περισσότερες από μερικές εβδομάδες μεταξύ σφαλμάτων και προβλημάτων του iPhone 14, είμαι εντυπωσιασμένος (όχι πραγματικά). Αυτό το νέο σφάλμα που μαστίζει τις συσκευές iPhone 14 είναι πιο ενοχλητικό από οτιδήποτε άλλο, οπότε ας το μιλήσουμε.

Όπως διαπιστώθηκε στο Reddit, στα φόρουμ MacRumors και… λίγο πολύ παντού, ένας σημαντικός αριθμός χρηστών αναφέρει οριζόντιες γραμμές που εμφανίζονται στην οθόνη όταν το iPhone 14 ξυπνά από τον ύπνο ή επανεκκινείται:

Yikes – Εικόνα από το Infernoqt στο φόρουμ MacRumors
Yikes again – Εικόνα από το 1LastOutlaw στο Reddit

Από όσα λένε οι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, τα screeny-line-things (όνομα σε εκκρεμότητα) άρχισαν να εμφανίζονται μετά την ενημέρωση των συσκευών iPhone 14 σε iOS 16.2.

Ευτυχώς, ένας χρήστης του Reddit πήγε το iPhone του σε ένα Apple Store όπου οι τεχνικοί έκαναν διαγνωστικές δοκιμές σε όλες τις πτυχές του υλικού και όλα τα αποτελέσματα των δοκιμών επέστρεψαν καλά, προτρέποντας τον τεχνικό να θεωρήσει ότι τα προβλήματα βασίζονται αποκλειστικά σε λογισμικό. Τα καλά νέα είναι ότι τα σφάλματα λογισμικού δεν είναι κάτι που η Apple δεν έχει ξαναδεί με το iPhone 14.

Εάν αντιμετωπίζετε προσωπικά αυτό το ζήτημα, ορισμένοι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχει ένας αριθμός πιθανών επιδιορθώσεων για τις γραμμές, όπως:

  • Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των επιλογών Always On Display
  • Επανεκκίνηση της συσκευής
  • Χειροκίνητο κλείδωμα και ξεκλείδωμα της συσκευής σας μερικές φορές (πολύ τεχνικό και συγκεκριμένο lol)

Η Apple δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα κανενός μέσου για πληροφορίες μέχρι στιγμής, αλλά ανάλογα με το πόσο διαδεδομένο είναι το θέμα, θα πρέπει να ακούσουμε κάτι σύντομα.

Καλή τύχη εκεί έξω οι δοκιμαστές beta, είμαι σίγουρος ότι αυτή η μικρή indie εταιρεία θα κυκλοφορήσει πλήρως ένα iPhone σύντομα!