Νέα μοντέλα MacBook Pro έρχονται στις αρχές του επόμενου έτους, ανά αναφορά

Νέα μοντέλα MacBook Pro έρχονται στις αρχές του επόμενου έτους, ανά αναφορά

Posted on

Εάν έχετε βαρεθεί να περιμένετε νέα για τα πολυαναμενόμενα μοντέλα MacBook Pro 14/16 ιντσών, είστε τυχεροί! Χάρη σε μια αναφορά από τον Mark Gurman, έχουμε επιτέλους περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Στην τελευταία αναφορά του Mark Gurman, που παρέχεται από το ενημερωτικό δελτίο Power On, έχουμε άλλο ένα δάχτυλο που δείχνει μια ημερομηνία κυκλοφορίας στις αρχές του 2023 για μοντέλα MacBook Pro 14/16 ιντσών:

…ενώ νέα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών έρχονται στις αρχές του επόμενου έτους με επιλογές M2 Pro και M2 Max.

Μαρκ Γκούρμαν

Αυτή η είδηση ​​δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου του γενναιόδωρου επαναπρογραμματισμού που φαίνεται να έχει κάνει η Apple για την κυκλοφορία ενός MacBook Pro 14/16 ιντσών ανανέωσης.

Πίσω στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου, ήταν σαν να ακούγαμε ότι τα νέα μοντέλα MacBook Pro 14/16 ιντσών θα έβγαιναν σε μια εβδομάδα – όχι, κάντε το σε 2 εβδομάδες, μέχρι τελικά όλοι Απλώς είπε “f**k it, θα βγουν τον επόμενο χρόνο”.

Αυτό είναι λοιπόν το τρέχον σχέδιο. Ο Mark Gurman φαίνεται πολύ σίγουρος ότι θα δούμε επιτέλους μοντέλα MacBook Pro 14/16 ιντσών πίσω τους πρώτους μήνες του 2023. Φυσικά δεν πρέπει να περιμένουμε άλλες αλλαγές εκτός από νέες παραλλαγές M2 του προηγούμενου M1 Pro και Μ1 Max chip μαζί με δυνητικά ταχύτερη RAM.

Γνωρίζουμε ότι η Apple είναι αρκετά προσκολλημένη στη νέα σχεδίαση MacBook που ξεκίνησε με τα Pro 14/16 ιντσών και συνεχίστηκε στο νέο M2 MacBook Air, οπότε αυτό είναι εδώ για να μείνει.

Άκου εδώ, Apple. Όσο αυτές οι ενημερώσεις MacBook Pro 14/16 ιντσών κυκλοφορούν με τσιπ M2 που είναι γρήγορες και οθόνη ProMotion, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και θα πουλάνε σαν τρελοί. Μόλις ελευθερώστε τα ήδη.